Aksion policor në Maqedoninë e Veriut – policia jep detaje

Aksion policor në Maqedoninë e Veriut – policia jep detaje

Një aksion policor është zhvilluar mbrëmë dhe sot në orët e hershme të mëngjesit.

Aksioni është i koordinuar nga Ministria e Brendshme të Maqedonisë së Veriut.

Ai përfshinë 24 qytete, me ç’rast janë bastisur 54 lokacione. Gjatë aksionit janë konfiskuar një numër i konsiderueshëm i armëve jolegale, si dhe 22 kilogram marijuanë, por dhe drogave të tjera, si heroinë, kokainë dhe të tjera.