Aksioni për rrënimin e shtëpive në Hade (VIDEO)

Aksioni për rrënimin e shtëpive në Hade (VIDEO)

Në fshatin Hade të Obiliqit ka filluar aksioni për rrënimin e shtëpive.

Aksioni në fjalë është zhvilluar nën mbikëqyrjen e Ministrisë së Mjedisit, Komunës së Obiliqit dhe Policisë së Kosovës, njofton Klan Kosova.

Kjo është duke u bërë me vendimin e Qeverisë së Kosovës, pas shpronësimit të pronave në këtë fshat në mënyrë që të sigurohet energji elektrike.

Pamje nga rrënimi i shtëpive në Hade

Pamje nga rrënimi i shtëpive në Hade

Posted by Klan Kosova on Wednesday, 25 April 2018