Aktivistët e PSD-së u gjobiten me nga 400 euro

Aktivistët e PSD-së u gjobiten me nga 400 euro

Aktivisti i Partisë Socialdemokrate, Nol Nushi, ka deklaruar se përpos arrestimit ata kanë marrë gjoba prej 400 euro, njofton Insajderi.

Sipas Nushit, gjobat kanë mundur të shqiptohen edhe pa u arrestuar. Pasi ai beson se aksioni ishte i qetë.

“Është totalisht e çuditshme dhe nuk e di se çka mundet me qenë tjetër përveç urrejtje ndaj subjektit”, tha Nushi në T7.

Partia Socialdemokrate, zhvilloi një aksion te Qeveria e Kosovë ku shkroi “Gjakderdhja financiare”.

Kjo si kundërshtim ndaj ndarjes së 11 milionë eurove që të paguhet rryma për serbët e Veriut. /Insajderi.com