Akuzat e VV-së për vëllanë e Agim Veliut

Akuzat e VV-së për vëllanë e Agim Veliut

Zyrtarë të Lëvizjes Vetëvendosje në Podujevë kanë akuzuar vëllanë e Agim Veliut, kryetarit aktual dhe kandidatit të LDK-së për mandat të ri, se po ushtron presion ndaj votuesve.

Në një njoftim të LVV-së të postuar edhe në rrjetin social “Facebook”, është thënë se ky nuk është rasti i vetëm që persona të paautorizuar po e bëjnë të njëjtën gjë që nga mëngjesi i ditës së sotme.

“Që nga mëngjesi i sotëm, në qendra të ndryshme të votimeve, po qëndrojnë persona të paautorizuar për të qenë aty, dhe të cilët janë të afërt me LDK-në. Ata po ushtrojnë presion mbi votuesit, për të votuar Agim Veliun”, thuhet në këtë komunikatë.

“Rasti i fundit, është me vëllanë e Agim Veliut, i cili që nga mëngjesi, pa asnjë mjet identifikues që e legjitimon prezencën e tij aty, po iu bën presion votuesve në vendvotimin 1807e (shkolla fillore “Nuhi Gashi” në Bradash). Ne kërkojmë nga organet përgjegjëse që të merren me këto raste sa më pare. Kurse votuesve iu bëjmë thirrje që të mos zmbrapsen para asnjë presioni”.