Ambasada Amerikane ka një apel për qytetarët e Kosovës

Ambasada Amerikane ka një apel për qytetarët e Kosovës

Ambasada Amerikane e Kosovës, ka bërë një apel për qytarët e Kosovës në lidhje me situatën me COVID-19.

Përmes një deklaratë në Tëwitter, kërkohet që të gjithë të punojnë së bashku për ta përmirësuar lakoren shqetësuese.

“Ne duhet të punojmë së bashku për të ulur lakoren në Kosovë. Disiplina dhe solidariteti janë të nevojshme për të kthyer Kosovën përsëri në punë. Rri në shtëpi dhe vendose maskën”, thuhet në apelin e ambasadës..

Ndryshe, Qeveria e Kosovës ka votuar masat kufizuese ku përfshihet edhe ora policore prej orës 19:00 për shtatë qytete të Kosovës.

Javën e fundit numri i infeksioneve është shtuar dukshëm.  /Insajderi.com