Ambasada Britanike në Kosovë ia uron Ramazanin muslimanëve të Kosovës

Ambasada Britanike në Kosovë ia uron Ramazanin muslimanëve të Kosovës

Ambasada Britanike në Kosovës përmes rrjetit social Facebook, ua ka uruar muajin e Ramazanit të gjithë muslimanëve të Kosovë.

“Myslimanëve në Kosovë dhe në mbarë botën u urojmë ditën e parë të muajit të shenjtë të Ramazanit. Ramazani 2020 do të jetë ndryshe nga vitet tjera, dhe e kuptojmë se sa do të jetë kjo sfiduese, duke pasur parasysh traditat e forta të iftareve me familjarë dhe me miq. Por është me rëndësi që të gjithë t’i ndjekim këshillat e Qeverisë së Kosovës, të qëndrojmë në shtëpi dhe ta mbajmë distancën nga të tjerët”, thuhet në urimin e tyre.