Ambasada e Kosovës në Paris ka një njoftim të rëndësishëm

Ambasada e Kosovës në Paris ka një njoftim të rëndësishëm

Ambasada e Kosovës në Francë do të jetë e mbyllur nga e mërkura e deri në një vendim tjetër qeveritar.

Kjo pasi ekzekutivi francez ka marrë vendim për masa të reja anti-COVID.

”Ambasada do të vazhdojë të ofrojë shërbime të cilat mund të kryhen nga distanca si dhe të përgjigjet në telefonatat tuaja”.

Për rastet e natyrës urgjente, ju lutem të na kontaktoni në numrin emergjent të Ambasadës: +33 (0)6 72 88 10 22″, thuhet në njoftimin e Ambasadës. /Insajderi.com