Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovës uron fillimin e Muajin e Ramzanit

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovës uron fillimin e Muajin e Ramzanit

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovës, ka uruar të gjithë besimtarëve myslimanë fillimin e Muajit të Ramazanit, njofton Insajderi.

Në faqen zyrtare në Facebook, kjo ambasadë ka  thënë se ky muaj na kujton të gjithëve nevojën për të reflektuar në sjelljen tonë personale dhe për t’u përkushtuar në mbështetjen e familjeve dhe komuniteteve tona, si dhe ka kërkuar nga qytetarët që të vazhdojnë ti ndjekun udhëzimet e shëndetit publik.

“Urime Ramazan! Festa na kujton të gjithëve nevojën për të reflektuar në sjelljen tonë personale dhe për t’u përkushtuar në mbështetjen e familjeve dhe komuniteteve tona. Ju lutemi ndiqni udhëzimet e shëndetit publik ndërsa jeni në adhurim” thuhet në urimin e bërë nga kjo ambasade.

Muaji i Ramazanit do të fillojë nesër të martën e 13 prillit./Insajderi.com