Ambasadori amerikan pyet: Deri kur do të zgjasë rasti Pronto?

Ambasadori amerikan pyet: Deri kur do të zgjasë rasti Pronto?

Ambasadori amerikan në Kosovë, Philip Kosnett ka reaguar rreth rastit Pronto.

Përmes profilit të tij zyrtar në Twitter, Kosnet ka shkruar se sa më i rëndësishëm rasti gjyqësor, po shihet se procedurat ligjore po zgjasin më shumë.

“Kur do të shohim ne progres në rastin ‘Pronto’ “, ka shkruar ambasadori.

Gjykata e Apelit ka refuzuar kërkesën e avokatëve për hedhje të aktakuzës në rastin e njohur si “Pronto”. Rrjedhimisht, Adem Grabovci dhe të tjerët do të gjykohen për këtë ras