Ambasadorët e QUINT-it tashmë janë larguar nga Kuvendi I Kosovës ku po merrnin pjesë në takimin me liderë" />

Ambasadori i Gjermanisë deklarohet pas takimit me Kurtin dhe Mustafën

Ambasadori i Gjermanisë deklarohet pas takimit me Kurtin dhe Mustafën

Ambasadorët e QUINT-it tashmë janë larguar nga Kuvendi I Kosovës ku po merrnin pjesë në takimin me liderët e LVV-së dhe LDK-së, Albin Kurtin dhe Isa Mustafën.

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Christian Heldt, ka deklaruar se ambasadorët e vendeve të QUINT-it nuk kanë luajtur rolin e ndërmjetësuesit në takim.

“Nuk kemi qenë ndërmjetësues në takim”, ka thënë Heldt.