Ambasadori i Italisë në Kosovës mahnitet nga bukuritë natyrore të vendit tonë

Ambasadori italian në Kosovë, Nicola Orlando është i befasuar me mrekullitë natyrore të Kosovës.

Ambasadori i Italisë në Kosovës mahnitet nga bukuritë natyrore të vendit tonë

Ambasadori i Italisë në Kosovë, Nicola Orlando është befasuar me bukuritë natyrore të Kosovës.

Në një postim në Tëitter ai ka publikuar disa fotografi i mahnitur me ato bukuri.

Kosova ka bukuri të shumta dhe shpesh bëhet destinacion i shumë turistëve. /Insajderi.com/