Ambulanca dhe Policia vozisin në anën e kundërt në “Rrugën e Kombit”

Ambulanca dhe Policia vozisin në anën e kundërt në “Rrugën e Kombit”

Ambulanca dhe Policia e Shqipërisë, kanë qenë me mjaftë nxitimin pasditen e sotme madje ata kanë huq edhe rrugën duke vozitur në krahun e kundërt, veprim ky që ka rrezikuar të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion, por që ka ngadalësuar edhe ata, raporton Insajderi.

Lexuesit në Redaksinë e Insadjerit kanë dërguar një video ku shihet ambulanca dhe policit të vozisin në anën e kundër të autostradës, teksa kishin ndezur edhe sirenat, për tu liruar rrugën.

Një veprim i tillë rrezikon të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion për shkak të shpejtësisë së madhe që zhvillohet në autostradë./Insjaderi.com

Videon e gjeni duke klikuar: Këtu