Anglezi në Prishtinë gjen një arsye për ta dashur Kosovën: Hamburger 1 euro

Anglezi në Prishtinë gjen një arsye për ta dashur Kosovën: Hamburger 1 euro

Scott Harwood, një turist anglez, vendosi që disa ditë të pushimit të tij t’i kalojë në Kosovë.

Ai ka bërë një udhëtim me autobus nga Berlini që i ka zgjatur 28 orë. Pasi ka vizituar nobeliskun “Newborn” në Prishtinë, turisti vendosi që ta vizitojë edhe Prizrenin.

Një arsye që i ka pëlqyer edhe më tepër vendi jonë është çmimi i lirë i gjësendeve. “Në Kosovë e hëngra hamburgerin më të madh që kam ngrënë kohët e fundit dhe më kushtoi 1 euro” shkroi ai në Twitter.