Ankohet nëna: Më është zhdukur vajza e mitur

Ankohet nëna: Më është zhdukur vajza e mitur

Një nënë është ankuar në Policinë e Kosovës për zhdukjen e vajzës së saj.

Vajza e mitur ka dalë nga shtëpia dhe nuk është rikthyet në shtëpi.

Ende nuk ka asnjë informacion për vendndodhjen e vajzës nga Ferizaji

Policia e Kosovës është duke e hetuar rastin. /Insajderi.com