Ankohet nëna në Polici: Më është zhdukur vajza

Ankohet nëna në Polici: Më është zhdukur vajza

Një nënë në Ferizaj është ankuar të enjten që i është zhdukur vajza.

Sipas njoftimit të Policisë, një vajzë është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

Rasti është duke u hetuar, thuhet në raportin e Policisë. /Insajderi.com