Anulohet vendimi me të cilin u shkarkua drejtori i Qendrës Kinematografike

Anulohet vendimi me të cilin u shkarkua drejtori i Qendrës Kinematografike

Komisioni për Zgjedhjen e Kontesteve dhe Ankesave në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka anuluar vendimin  e Komisionit Disiplinor për shkarkimin e drejtorit të Qendrës Kinematografike të Kosovës, Arben Zharku.

Lajmin e ka konfirmuar për Gazetën SHQIP.com, drejtori i kësaj qendre, i cila ka thënë se ky është një hap i rëndësishëm drejtë ligjvënies

“ Po është anuluar vendimi, ky është një hap i rëndësishëm drejtë ligjvënies”, ka pohuar ai.

Zharku muaj më parë ishte suspenduar nga pozita e Drejtorit të QKK-së.

I njëjti ishte emëruar drejtor i QKK-së në shkurt të vitit 2018./Insajderi.com