Apple do ta shpërblej një 14-vjeçare – gjeti një gabim të madh

Apple do ta shpërblej një 14-vjeçare – gjeti një gabim të madh

Kompania Apple do ta paguaj vajzën 14 vjeçe nga Amerika Grant Thompson, e cila zbuloi e zbuloi virusin i cili mundësonte të dëgjojë në sisteme të bisedës në grupe dhe thirrjeve me video, shkruan Insajderi.

Virusi mundësonte që ta aktivizojë mikrofonin e personit në atë moment kur ti e thërret, edhe nëse personi nuk e ka pranuar apo refuzuar thirrjen.

Ende nuk dihet se sa do të  paguhet vajza dhe familja e saj, por kompania Apple planifikon t’i jap një dhuratë shtesë për shkollimin e saj./ Insjaderi.com