Arbenita nga Prishtina, me tumor në fyt e nofull, ka nevojë për ndihmën tuaj

Arbenita nga Prishtina, me tumor në fyt e nofull, ka nevojë për ndihmën tuaj

Arbenita Ismaili nga Prishtina ka më tepër se një vit që është diagnostikuar me tumor në gjuhë, fyt dhe nofull.

Deri sot ajo ka bërë radiokimioterapi, por asaj i duhet të vazhdojë me kimioterapi edhe për një periudhë të gjatë kohore, e cila nuk gjendet në Kosovë.

Këtë terapi asaj i duhet ta vazhdojë në Shkup, e të cilat kanë çmim shumë të lartë dhe të papërballueshëm për familjen.

Ajo gjithashtu merr edhe ushqimin special, që nuk gjendet në Kosovë bashkë me shumë medikamente e që kanë çmim të lartë.

Arbenitës i duhet ndihmë, ndërsa për çdo informatë kontaktoni në +38349199105

Nr i xhirollogarisë për ta ndihmuar atë është: 1501001012330053