Ariu ‘viziton’ Hanin e Elezit

Ariu ‘viziton’ Hanin e Elezit

Një vizitor aspak të rëndomtë e kanë pasur shansin ta kenë banorët e fshatit Krevenik në Hanin e Elezit.

Dikush nga banorët e ka parë këtë ari duke ecur rrugës ku qarkullojnë vetura dhe këmbësorë dhe e ka fotografuar.

Duket sikur i ftohti i këtyre ditëve ka bërë që edhe ariu të zhvendoset nga malet, ndoshta në kërkim të ushqimit.

Shpresojmë që njerëzit të mos jenë ushqimi i tij.

12571440_10208269164666577_867509613_n