Arratiset djali i Sabit Geci

Arratiset djali i Sabit Geci

Djali i Sabit Gecit, Albani, ka arritur të arratiset pas dyshimeve për krim të organizuar dhe fajde.

Sot policia e Kosovës ka bastisur shtëpinë e Gecit dhe disa lokacione të tjera nën dyshimin për krim të organizuar dhe ka arrestuar pesë persona, por nuk ka arritur ta kapë të dyshuarin e gjashtë, Alban Gecin.

Lajmin e ka konfirmuar Sylë Hoxha, koordinator për media në Prokurorinë Speciale, raporton Koha Ditore.

Sipas një njoftimi nga Policia e Kosovës, pesë të arrestuarit janë:

B. lindur me 1968 m/sh/k

B. lindur me 1995 m/sh/k

S. lindur me 1988 m/sh/k

B. lindur me 1978 m/sh/k

G. lindur me 1981 m/sh/k