Arratiset i paraburgosuri nga Klinika Ortopedike, policia arreston dy zyrtarë të Shërbimit Korrektues

Arratiset i paraburgosuri nga Klinika Ortopedike, policia arreston dy zyrtarë të Shërbimit Korrektues

Shërbimi Korrektues i Kosovës, ka njoftuar se sot rreth orës 04:30, është arratisur nga Klinika e Ortopedike e SHSKUK-së, i paraburgosuri me inicialet A.K, ku ishte duke u trajtuar.

A.K ishte nën masën e paraburgimit për Veprën Penale, Tentim Vrasje.

Për këtë rast janë njoftuar Policia e Kosovës, ndërsa dy zyrtarë korrektues janë ndaluar.

SHKK thotë se po ballafaqohet çdoherë me raste të ngjashme , si shkak i mungesës se dhomave të sigurta për trajtimin e të burgosurve dhe të paraburgosurve në SHSKUK.