I arratisuri nga drejtësia vazhdon të bëjë biznes në Suedi – shteti e lejon

I arratisuri nga drejtësia vazhdon të bëjë biznes në Suedi – shteti e lejon

I arratisuri Xhabir Zharku ndihet komod në arrati, pa frikën se mund të kapet nga autoritetet kosovare. Në Suedi ku është arratisur para 45 muajve, përveç pjesëmarrjes në aktivitete të organizuara nga Qeveria e Kosovës, ka nisur të merret edhe me promovimin e biznesit të tij. Ai nëpërmjet Facebookut tregon se X-Fort, kompania e prodhimit të materialit ndërtimor e themeluar nga ai, ka “shpërthyer” në tregun suedez.

Këtë vazhdon ta bëjë ende dhe shteti as nuk ka ndërmarrë asgjë që ta ndalojë këtë veprimtari të ish-kryetarit të PDK-së në Kaçanik./Insajderi.com

Lexoni në Insajderi hulumtimin mbi kompaninë e Xhabir Xharkut:

XHABIR ZHARKU PËRFITON NGA ARRATIA, MERRET ME BIZNES NË SUEDI

Made in Kosova via SwedenOur next Export at:Alba X-Fort 640129-2633 Lilla Djurslovagen38-4245-93 SwedenInnovation color!www.xfort.eu

Posted by Xfort on Tuesday, 2 May 2017