Arrestohen tre persona – Nuk respektuan masën e lëvizjes

Arrestohen tre persona – Nuk respektuan masën e lëvizjes

Tre persona janë arrestuar në Prishtinë dhe janë ndaluar për të vazhduar në procedurë të rregullt gjashtë persona në qytete të ndryshme të Kosovës, për shkak se nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë për kufizimin e lëvizjes në kohën e pandemisë.

Ndërsa, janë ndaluar për të vazhduar në procedurë të rregullt dy persona në Gjilan, dy në Prizren, dhe dy në Suharekë.