Arrestohet një i dyshuar për kontrabandim mallrash

Arrestohet një i dyshuar për kontrabandim mallrash

Në fshatin Novosellë të Kamenices, një i dyshuar ka tentuar të hyjë në territorin e Kosovës me automjetin e tij, në të cilin kishte mallrat të përdorura dhe planifikonte t’i shmangej procedurave doganore.

Policia e Kosovës ka sekuestruar mallin që u tentua të kontrabandohej dhe ka arrestuar të dyshuarin. /IN