Pjesëtarët e Agjencisë për Hetime dhe Mbrojtje(SIPA) në kuadër të aksionit kundër terrorizmit në Sarajevë është arrestuar një person.

Sipas " />

Arrestohet një vehabist në Sarajevë, i gjendet shumë armatim

Arrestohet një vehabist në Sarajevë, i gjendet shumë armatim

Pjesëtarët e Agjencisë për Hetime dhe Mbrojtje(SIPA) në kuadër të aksionit kundër terrorizmit në Sarajevë është arrestuar një person.

Sipas mediave në Bosnjë tek një person i sektit vehabi, Policia ka gjetur një sasi të madhe të armëve.

Zëdhënësja e Agjencisë Kristina Joziq ka deklaruar se sot në vendin e quajtur Boraq në komunën Cako është arrestuar Fikret Karkel (41) ndërsa gjatë bastisjes së hapësirës tek ai është gjetur një sasi e madhe e armatimit.