Arrestohet një zyrtar në Pejë për keqpërdorim të detyrës

Arrestohet një zyrtar në Pejë për keqpërdorim të detyrës

Një zyrtar në Pejë është arrestuar të martën mbi dyshimin se ka “keqpërdorur pozitën apo autoritetin zyrtar” si dhe ka “falsifikuar dokumente”.

Sipas raportit njëzetekatër orësh të Policisë ia i ka mundësuar dy personave të pajisjen me dokumente të Republikës së Kosovës.

Nga zyra e të dyshuarit si dëshmi janë sekuestruar dy lëndët e dyshuara.

lidhje me rastin është konsultuar prokurori i shtetit i cili ka rekomanduar që pas intervistimit i dyshuari të lirohet dhe rasti të procedohet në procedurë të rregullt. /Insajderi.com