Dje në Gjilan është arrestuar një person pasi i kishte dëmtuar veturën vëllait.

Arrestohet pasi i dëmtoi vëllait veturën

Arrestohet pasi i dëmtoi vëllait veturën

Dje në Gjilan është arrestuar një person pasi i kishte dëmtuar veturën vëllait.

Në raportin policor thuhet se ankuesi ka njoftuar policinë se vëllai i tij ia ka dëmtuar qëllimisht veturën, transmeton Koha.net.

Përveç dëmeve materiale nuk ka të lënduar.

I dyshuari është arrestuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.