Policia thotë se ai e ka pranuar se ia ka vënë flakën një shtëpie të pa ba" />

Arrestohet pasi e pranon se ia vuri flakën një shtëpie

Arrestohet pasi e pranon se ia vuri flakën një shtëpie

Në fshatin Poterq të Epërm të Klinës, është arrestuar një preson për zjarrvënie.

Policia thotë se ai e ka pranuar se ia ka vënë flakën një shtëpie të pa banuar. Edhe pronari edhe dorasi janë Egjiptian të Kosovës.

Njësiti i zjarrfikëseve ka dalë në vend të ngjarjes dhe ka shuar zjarrin. Me urdhër të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.