Arsyetimi i Gjinovcit për dështimin e fabrikës 7.7 milionëshe

Arsyetimi i Gjinovcit për dështimin e fabrikës 7.7 milionëshe

Ish-kryeshefi i AUVK-së, Valdet Gjinovci, nuk ka pranuar të flas për arsyet e dështimit të fabrikës për asgjësimin e mbetjeve shtazore, duke u arsyetuar se nuk është më pjesë e institucioneve.

Ai s’ka pranuar as të sqarohet përmes telefonit. Gjinovci dhe miku i tij nga Shqipëria, Alban Zusi, kanë nisur biznesin në Kosovë.

Mbetjet e kafshëve tash i mbledhin dhe i dërgojnë në Shqipëri për t’i përpunuar e asgjësuar./Insajderi.com