“Asnjë vend i BE-së nuk do të njeh pavarësinë e Katalonjës”

“Asnjë vend i BE-së nuk do të njeh pavarësinë e Katalonjës”

Presidenti i Parlamentit Europian, Antonio Tajani, përmes një postimi në Twitter, ka theksuar se asnjë vend i BE-së nuk do të njeh pavarësinë e Katalonjës.

Sipas tij, shpallja e pavarësisë nga Parlamenti i Katalonjës është anti-ligjor dhe anti-kushtetues.

Ai ka theksuar se asnjë nga vendet e BE-së nuk do të pavarësinë e Katalonjës.