Autobusi lëviz në autostradë pa drita, rrezikon vozitësit e tjerë

Autobusi lëviz në autostradë pa drita, rrezikon vozitësit e tjerë

Në pamjet e dërguara nga lexuesit e Gazetës Insajderit, shihet një autobus që lëviz pa drita e prapme.

Sipas lexuesit, autobusi lëviz në autostradë dhe i takon kompanisë “Shpejtimi tours” ndërsa mungesa e dritave përveç thyerjes së rregullave të komunikacionit, mund të shkaktojë rrezikshmëri për vozitësit e tjerë./Insajderi.com/