Avdullah Hoti kandidat për kryeministër

Avdullah Hoti kandidat për kryeministër

Kryesia e LDK-së, ka marr vendim që kandidat për kryeministër në Qeverinë e re të jetë Avdullah Hoti, shkruan Gazeta Insajderi.

Kjo është vendosur sot dhe Insajderi merr vesh që shumica kanë qenë për që Hoti të jetë kandidati i kësaj partie.