Avdullah Hoti kthehet në Fakultetin Ekonomik

Avdullah Hoti kthehet në Fakultetin Ekonomik

Avdullah Hoti do të rikthehet në Fakultetin Ekonomik, por jo për të ligjëruar apo për konsultime me studentët.

Ai do të marrë pjesë në rolin e kryeministrit të Kosovës në konferencën ndërkombëtare shkencore të organizuar nga Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Prishtinës.

“Qëllimet e zhvillimit të qëndrueshëm dhe zhvillimi ekonomik: Perspektiva e vendeve të Ballkanit Perëndimor”, është tema që do të trajtohet në këtë ngjarje shkencore.

Kjo konferencë fillon nga ora 10:30. /Insajderi.com