Avni Dehari dhe Adelina Grainca pritet të udhëheqin seancën konstituive

Avni Dehari dhe Adelina Grainca pritet të udhëheqin seancën konstituive

Deputeti më i vjetër në Kuvendin e Kosovës, Avni Dehari dhe deputetja më e re Adelina Grainca, do ta udhëheqësin seancën konstituive të Kosovës.

Kjo do të jetë legjislatura e tetë e Kuvendit të Kosovës.

Lëvizja Vetëvendosje do të ketë 58 deputetë, Partia Demokratike 19, Lidhja Demokratike e Kosovës 15 deputetë dhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës tetë deputetë.

Në këtë seancë pritet të bëhet betimi i deputetëve e më pastaj edhe votimi i kryeparlamentarit. /Insajderi.com