fbpx

Azem Syla lirohet nga paraburgimi

Azem Syla lirohet nga paraburgimi

Azem Syla do të lirohet nga paraburgimi bashkë me Nuhi Ukën, Arton Vilan, Hajrullah Berishën, Avni Maxhunin dhe Sabedin Haxhiun.

Kështu merr vesh Insajderi, që ka siguruar vendimin e Gjykatës.

Paraburgimi i tyre do të zëvendësohet me një masë tjetër e cila do të përfundojë në me 25 nëntor.

Sipas këtij vendimi të siguruar nga Insajderi, Ilaz Sylës dhe Lubijsha Vujoviq do të mbesin në paraburgim./Insajderi.com