Babai i shkakton vajzës së tij lëndime trupore

Babai i shkakton vajzës së tij lëndime trupore

Në Prishtinë një prind ka rrahur vajzën e asaj, të martën, njofon Insajderi.

Dhuna fizike e ushtruar mbi të i ka shkaktuar lëndime trupore viktimës.

Rasti është njoftuar në prokurori dhe rasti është nën hetime.

Policia e Kosovës vazhdimisht raporton për dhunën në familje, ndërsa organizata për të drejtat e grave dhe fëmijëve kërkojnë më shumë kujdes nga shteti për të sulmuarit potencialë. /Insajderi.com