Bahtiri: Synojmë grup parlamentar me LAA-në

Bahtiri: Synojmë grup parlamentar me LAA-në

Kryetari i Mitrovicës, Agim Bahtiri që vjen nga radhët e AKR-së ka konfirmuar për Koha.net se partia e tij nuk do të bëjë koalicion me PAN-in, ndërsa synojnë që të formojnë grup parlamentar në LAA.

AKR-ja është kishte lidhur koalicion parazgjedhor me LDK-në dhe Alternativën, dhe në zgjedhjet e 11 qershorit fitoi katër vende në Kuvend.

Bahtiri ka thënë se mbrëmë është marrë vendimi që AKR-ja të mos bëjë koalicion me PAN-in për formimin e institucioneve, por do të shikojnë mundësinë për formimin e Grupit Parlamentar në Kuvend me LAA-në.

“Është vendimi i partisë që të mos ketë koalicion me PAN-in. Ne nuk kemi lëvizur prej pozicionit që kemi pasur. Do të shikojmë mundësinë me bo grupin parlamentar brenda koalicionit LAA”, ka thënë Bahtiri për Koha.net.