Bajqinovci: Qeveria duhet të bëhet për t’i zhgënjyer ata që punojnë kundër Kosovës

Bajqinovci: Qeveria duhet të bëhet për t’i zhgënjyer ata që punojnë kundër Kosovës

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Mefail Bajqinovci, ka deklaruar se Kosova duhet të bëhet sa më shpejtë me Qeveri pasiqë këtë po e dëshiron populli dhe miqtë e saj, transmeton Insajderi.

Bajqinovci përmes Facebook ka thënë se uron që LDK-jë dhe grupi negociator i VV-së, të mos pashtrojnë kërkesa dhe pengesa të pakapërcyeshme, për ta bërë Qeverinë dhe t’i zhgënjejnë ata që punojnë kundër Kosovës./Insajderi.com/