Artikull i sponsorizuar

Bajram Hasani shpalos programin në lagjen “Arbëria”

Bajram Hasani shpalos programin në lagjen “Arbëria”

Kandidati për kryetar të Gjilanit nga NISMA për Kosovën, Bajram Hasani ka takuar banorët e lagjes “Arbëria”.

Banorët e kësaj lagjeje pasi dëgjuan detaje nga programi qeverisës i dhanë mbështetje të pakursyer kryetarit të ardhshëm Bajram Hasani dhe kandidates për këshilltare komunale znj. Donika Hajdari, banore e kësaj lagjeje . Ata premtuan se vota e tyre do të shkojë për NISMA’n.

Në një atmosferë shumë miqësore u diskutua për problemet e lagjes dhe mundësitē qē këto probleme të zgjidhen.

Ka ardhë koha për NISMĒN!