“Bashkë pa kufi” – Slogani i mbledhjes ndërqeveritare Kosovë-Shqipëri

“Bashkë pa kufi” – Slogani i mbledhjes ndërqeveritare Kosovë-Shqipëri

Nuk ka mbetur shumë kohë prej kur pritet të fillojë mbledhja e përbashkët e qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë në Tiranë, njofton Insajderi.

Siç ka bërë të ditur me anë të një fotografie të publikuar, zëvendëskryeministrja Albulena Balaj-Halimi, njëherësh edhe koordinatore e këtyre mbledhjeve, këtij takimi i është vendosur një slogan.

“Bashkë pa kufi, në një rajon pa kufi”, shihet të jetë shkruar në mesin e tryezës ku do të ulen përfaqësuesit e dy Qeverive. /Insajderi.com

#bashkëpakufi 🇽🇰 🤝 🇦🇱

Posted by Albulena Balaj Halimaj on Friday, October 2, 2020