Bashkëshorti i Albulena Haxhiut hedh akuza të rënda kundër LDK-së

Bashkëshorti i Albulena Haxhiut hedh akuza të rënda kundër LDK-së

Alban Krasniqi, bashkëshorti i deputetes së Vetëvendosje, Albulena Haxhiu, ka dhënë akuza të rënda në drejtim të Lidhjes Demokratike të Kosovës.

“Për çfarë vlerash, parimesh e krenarie na flasin soji i këtyre që vetëm kanë marrë e përfitu pa i dhënë as të vetmën gjë vendit të tyre dhe qytetarëve”, ka shkruar ai.

Postimi i Alban Krasniqit:

A ju kujtohet si iknin si minjtë nga publiku kur donin ta votonin Thaçin dhe si zgërdhiheshin kur sapo e zgjodhën?!

Dhe si po sillen sot ndaj mundësisë për ndryshim?!

Për çfarë vlerash, parimesh e krenarie na flasin soji i këtyre që vetëm kanë marrë e përfitu pa i dhënë as të vetmën gjë vendit të tyre dhe qytetarëve?!

Në fakt i kanë dhënë shumë Kosovës.

Ja se çka i ka dhënë LDK Kosovës për 20 vite:

Mirëmbajtje të modelit PRONTO qeverisje

Kadrinë kryeparlamentar

Thaçin president