Basri Sejdiu: Shkarkimi im ishte politik, do të ankohem

Basri Sejdiu: Shkarkimi im ishte politik, do të ankohem

Drejtori i ShSKUK, Basri Sejdiu, në televizionin TV Dukagjini në emisionin Debat Plus, ka thënë se shkarkimi i tij është bërë me motive politike dhe jo për arsye se të mospërmbushjes së detyrave ti mija, njofton Insajderi.

Më pas Sejdiu ka thënë se këtij vendimi të orkestruar i parapriu një fushatë mediatike që nxirrte dokumente të brendshme të cilat kanë qenë në posedim të Bordit.

I pyetur se situatën në QKUK, për të cilën Basri Sejdiu ka thënë se ka potencial? Ai është përgjigjur se po, gjendja është nën kontroll dhe se janë rritur kapacitetet, pra gjendja është e menaxhueshme./Insajderi.com