Artikull i sponsorizuar

Baxhaku: Do t’i dhurojmë Prizrenit çlirimin e dytë

Baxhaku: Do t’i dhurojmë Prizrenit çlirimin e dytë

Kandidati i LDK për të parin e komunës së Prizrenit vazhdon takimet me qytetarët. Ai është shfaqur në një debat me të rinjtë dhe ka vizituar bizneset, prodhuesit dhe tregtarët.

Secila kategori ballafaqohet me sfida, probleme e vështirësi të natyrave të ndryshme.

Prizreni ka nevojë për një qeverisje që ka zgjidhje për problemet e krijuara nga qeverisja e keqe e këtij pushteti.

Unë ju premtojë angazhim e bashkëpunim, transparencë e qeverisje me qytetarët – për qytetarët.

Pas 22 tetorit, do ta instalojmë qeverisjen me duar të pastra dhe do ti dhurojmë Prizrenit çlirimin e dytë, është shprehur Baxhaku.