Bekim Jashari tregon nëse do t’i bashkohet iniciativës së Vjosa Osmanit

Bekim Jashari tregon nëse do t’i bashkohet iniciativës së Vjosa Osmanit

Kryetari i Skenderajit ka deklaruar se deri më tash nuk ka diçka rreth përfshirjes së tij në iniciativën e Vjosa Osmanit.

Por, një gjë të tillë se përjashton kategorikisht.

“Gjithçka do të jetë e hapur”, ka thënë Jashari gjatë një interviste për KP.

Ai përmendi vizitën e Osmanit në Skenderaj, ku tha se lidhet me sfidat e Komunës së Skenderajit.

“Arsyeja e (vizitës së) saj ishte si fund-vit, për problemet dhe sfidat që kemi si komunë e po ashtu edhe vizitën në çerdhen ‘Nëna Zahide’, në kopshtin ku janë fëmijët e vegjël, ku janë hapat e parë të rinisë”, ka thënë Jashari”, tha Jashari. /Insajderi.com