Bekim Jashari tregon se pse ai dhe familja e tij bën homazhe para se të votojnë

Bekim Jashari tregon se pse ai dhe familja e tij bën homazhe para se të votojnë

Kandidati i pavarur për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, bashkë me familjen e tij kanë bërë homazhe te Kompleksi Memorial “Adem Jashari”, para se të votojnë.

Arsyeja se pse e kanë bërë këtë, sipas Jasharit është pasi liria që sot gëzojnë është falë këtyre dëshmorëve.

“Bëm homazhe para se të shkojmë tek kutitë e votimit. Arsyeja është se fal këtyre dëshmorëve ne sot jetojmë të lirë, punojmë, krenohemi që kem shtetin tonë, ne sot duhet ta nderojmë e respektojmë të kaluarën tonë, që t’i tregojmë gjeneratave të reja që në çdo ditë duhet ta respektojmë të kaluarën”, tha ai.

Familja Jashari do të votojë në shkollën “Ilir Lushtaku”, në Prekaz.

Kundër-kandidati kryesor i Jasharit është Fadil Nura i Partisë Demokratike të Kosovës. /Insajderi.com