Bëni kujdes kur tërhiqni para në bankomat, ja çfarë i ndodhi një gruaje në Tiranë

Bëni kujdes kur tërhiqni para në bankomat, ja çfarë i ndodhi një gruaje në Tiranë

Këshilla për të mos u larguar nga bankomati pa u siguruar më parë se paratë nuk do dalin tashmë vlen më shumë se kurrë.

Në mes të Tiranës vetëm pak ditë më parë, i ka ndodhur e keqja një gruaje37-vjeçare, e cila i është drejtuar një bankomati për të tërhequr disa para, por ai nuk ka funksionuar.

Në një moment ajo është larguar pak për t’u futur brenda në bankë e për të raportuar problemin, por lekët kanë dalë dhe një person që ka qenë aty pranë ka përfituar dhe i ka marrë duke u larguar me shpejtësi.

Njoftimi i Policisë:

Më datë 03.11.2017, shtetasja N.C, vjeç 37, ka bërë kallëzim se më datë 24.10.2017, në rrugën “Bulevardi Blu”, pasi ka kryer veprimet për të tërhequr nje shume lekesh në bankomatin e nje banke Kamëz, ka shkuar brenda bankës për të sqaruar pasi bankomati nuk kishte kryer transaksionin dhe për një moment, një person i panjohur vjen në bankomat për të kryer veprime dhe është larguar shumë shpejt prej tij. Punohet për identifikimin e kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.