Betohen tetë anëtarët e rinj të KQZ-së

Betohen tetë anëtarët e rinj të KQZ-së

Tetë anëtar të ri të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, të mërkurën kanë dhënë betimin para Presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani, njofton Insajderi.

Anëtarët që dhanë betimin janë: Sami Kurteshi (LVV), Alim Rama (LVV), Arianit Elshani (PDK), Florian Dushi (LDK), Ibrahim Selmonaj (AAK), Gordana Laban Zuvić (LS), Rifat Krasniç (KDTP), Fazli Stollaj (IRDK).

Këta anëtarë janë propozuar nga grupet parlamentare dhe partitë politike parlamentare të komuniteteve të përfaqësuara në Kuvendin e Kosovës.

“Anëtarët e rinj të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve u betuan se do t’i kryejnë detyrat e tyre në mënyrë të ndershme, besnike, të paanashme, profesionale dhe të ndërgjegjshme”, thuhet në komunikatën e presidences. /Insajderi.com