Bie edhe faqja “paralele” e Tikss APP

Bie edhe faqja “paralele” e Tikss APP

Faqja kryesore për blerjen e biletave Tikss APP gjatë gjithë ditës ka qenë jashtë funksionit.

Por pas kësaj faqeje ka rënë edhe faqja tjetër “paralele” kur mund të bliheshin biletat “Merrjep”, shkruan Insajderi.

Lexo edhe: 

Të afërm me familjen Thaçi dhe të akuzuar për pasuri kriminale – kush janë pronarët e platformës Tikss APP?