Bie numri i pacientëve që po trajtohen për COVID-19 në spitale

Bie numri i pacientëve që po trajtohen për COVID-19 në spitale

Ka shënuar ulje numri i pacientëve që po trajtohen për Coronavirus, në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës.

Sipas raporteve nga klinikat COVID dhe shtatë spitalet e përgjithshme, në trajtim janë vetëm 291 pacientë, përcjell Insajderi.

Prej tyre, 184 pacientë janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 17 janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 217 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë.

Në QKUK janë të shtrirë 152 pacientë

Tetë prej tyre në gjendje të rënduar, 93 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë dhe 127 me oksigjeno-terapi./Insajderi.com