BIK del me një njoftim për fillimin e Ramazanit

BIK del me një njoftim për fillimin e Ramazanit

Bashkësia Islame e Kosovës ka dalë me një njoftim për muajin ramazan. Nga BIK kanë deklaruar se agjërimi i ramazanit fillon me datë 24 prill.

Përmes një njoftimi, kryesia e BIK’ut kanë njoftuar besimtarët myslimanë se muaji i ramazanit fillon ditën e premte.

Me rastin e fillimit të muajit të madhëruar të Ramazanit, Kryesia e BI-së, ka përgëzuar besimtarët myslimanë në Kosovë, diasporë e trojet tona duke u dëshiruar agjërim të lehtë, shtim të ibadetit dhe solidaritet me nevojtarët.